Natuurtuin 't Hummelhûs, groente- en fruitpakketten!

Wilt u liever iedere week verrast worden met een heerlijk groentepakket? Dat kan! Tot woensdagmorgen 10.00 uur kunt u via onze website een groentepakket bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. U ontvangt dan iedere week een groentepakket. Op maandag krijgt u al te horen wat er deze week in het pakket zit, tevens ontvangt u dan een nieuwsbrief met heerlijke recepten die u kunt maken van de groenten in het pakket van die week. U ontvangt hiervoor 1x per 4 weken een factuur en kunt achteraf betalen. 

Naast groente pakketten kunt u ook wekelijk een fruitpakket bij ons bestellen. Dit fruit komt hoofdzakelijk van fruittelers uit de buurt. Daarnaast vullen we de pakketten aan met biologisch fruit van Bionoord. Ook voor deze fruitpakketten is het mogelijk om een abonnement af te sluiten.

De pakketen kunnen iedere donderdag afgehaald worden in Oudehorne of Oldeholtapade (vanaf 14.00 uur). Wilt u liever dat het bezorgd wordt? Dat kan ook, neem hiervoor contact met ons op over de voorwaarden.